Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner S Au Despartit

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner par sa se inteleaga mai bine. Asa cum era de asteptat au aparut zvonuri cum ca ei nu mai formeaza un cuplu.

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit
Motivul Pentru Care Mihaela Radulescu Si Dani Otil S Au Despartit Detaliile Nestiute Au Iesit La Iveala Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner s-au vazut tot mai rar in ultima vreme din cauza pandemiei si a proiectelor in care acestia sunt implicati.

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit

. Stiri pe aceeasi tema Adevarul despre relația dintre Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner. 2020 14012021 - Mihaela Radușescu și Felix Baumgartner au o relație de mai bine de 6 ani și au trecut atat prin momente memorabile dar și prin situații tensionate. Tocmai au aniversat șase ani de relație iar frumoasa prezentatoare tv a primit un cadou inedit din partea iubitului său. Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner.

În plus prezentatoarea Ferma nu a mai postat de o lungă perioadă de timp imagini cu bărbatul din viața ei pe rețelele de socializare. Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner s-au intalnit pentru prima oara pe 22 octombrie cand diva i-a luat un interviu celebrului parasutist. Mihaela Radulescu a anuntat oficial ca s-a despartit de Dani Otil. Astfel pe lângă aptitudinile de pilot acesta vine la pachet.

Felix Baumgartner pune punct speculatiilor potrivit carora el si Mihaela s-au despartit. Dupa cinci ani de relatie Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner s-ar fi despartit. Semnele care anunță despărțirea dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Mihaela și Felix au aparut constant in presa in ultima vreme si din ce in ce mai multa lume spune ca cei doi s-ar fi despartit.

În cei cinci ani de relație Felix și Mihaela au avut și momente tensionate în urma cărora. Cei doi în mod clar nu au nevoie de companii de linie care să-i ducă unde își doresc. Nu ar fi prima data când cei doi ar alege sa puna punct relatiei. Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit.

Nici măcar de ziua ei fosta prezentatoare TV nu a avut parte de un mesaj de felicitare din partea austriacului. Cel puțin asta se înțelege din postarea lui Felix care are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale. Mihaela Rădulescu a fost copleșită de sute de mesaje mai ales de la colegii de la Pro Tv iar diva de la Monaco a ținut să mulțumească pentru fiecare urare în parte chiar și fiul ei Ayan. Felix Baumgartner pune punct speculațiilor potrivit cărora el și Mihaela s-au despărțit.

Ce se întâmplă între ei. Acestea au fost alimentate de lipsa imaginilor cu cei doi amorezi în mediul online dar și din cauza faptului că prezentatoarea a luat decizia de a face un detox de la Internet. Cum se ințeleg cei doi de fapt FOTO. Asta se datoreaza faptului că există câteva indicii care ne pun pe gânduri.

În ultima perioadă au apărut speculații în presă conform cărora Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-ar fi despărțit. Și e foarte bine că bruneta de la Ferma beneficiază de servicii personalizate din partea lui Felix. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgarner s-au despărțit. Însă dintre zecile sau sutele de urări pe care le-a primit lipsește cea mai importantă cea a iubitului ei Felix Baumgartner.

Mihaela rădulescu și felix baumgartner se iubesc de mai bine de 5 ani însă recent au apărut zvonuri potrivit cărora drumurile lor s au despărțit. Mihaela Rădulescu și Felix. Desigur această afirmație rămâne cu semnul întrebării dat fiind faptul că momentan niciunul dintre ei nu au confirmat în mod oficial o potențială separare. Felix Baumgartner a postat pe Instagram o imagine cu.

Zvonurile sunt alimentate atat de faptul ca de cateva luni nu au mai postat fotografii de cuplu desi obisnuiau sa isi faca declaratii pe Instagram iar un alt motiv care alimenteaza zvonurile este si un gest controversat al vedetei de televiziune. Felix Baumgartner tocmai i-a oferit Mihaelei Radulescu un cadou pentru implinirea a 6 ani de relatie. În culise se discută despre motivele despărțirii. Insa un eveniment recent clarifica aceasta nemalurire.

Acum diva se iubeste cu celebrul parasutist Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se iubesc de mai bine de 5 ani însă recent au apărut zvonuri potrivit cărora drumurile lor s-au despărțit. Cei doi au o relație specială iar. Imaginile demonstreaza clar ca intre ei a fost vorba despre chimie.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner par să se înțeleagă mai bine ca niciodată. Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner s-au vazut tot mai rar in ultima vreme din cauza pandemiei si a proiectelor in care acestia sunt implicati. Gurile rele nu le-au dat pace deloc insa cei doi au ramas mai uniți ca niciodata. Pe contul de socializare al lui Felix partenerul de viață al vedetei Pro Tv Mihaela Rădulescu au dispărut fotografiile în care apar amândoi.

Sunt de șase ani împreună și se pare că povestea lor de dragoste nu este nici pe departe aproape de final cum spun gurile rele. Felix s-a urcat la bordul unui elicopter a îmbarcat-o pe Mihaela cu atenție si au pornit spre un hotel de 5 stele din Elveția. De cele mai multe. Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner pare să fi ajuns la sfârșit.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au văzut mai rar în ultima perioadă din cauza pandemiei dar și a proiectelor în care aceștia sunt implicați. După ce s-au iubit ani la rând se pare că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner și-au spus adio. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner foarmează un cuplu fericit cu toate că nu au simțit niciodată să iasă în fața oamenilor și să-și declare iubirea.

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit
Cum A Inceput Povestea De Dragoste Intre Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner Afla Totul Despre Idila Momentului Ele Ro

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit
Mihaela Radulescu Dezvaluiri Despre Relatia Cu Felix Baumgartner De Sase Ani Ne Tot Desparte Lumea

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit
Pactul Secret Dintre Mihaela Radulescu Si Dani Otil Dupa Despartire Ele Ro

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit
Mihaela Radulescu Recunoaste S A Despartit De Dani Otil Adpm

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit
Mihaela Radulescu A Spus Adevarul Despre Despartirea De Felix Ele Ro

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit
Mihaela Radulescu Din Spatele Ecranului Cum O Descriu Barbatii Care I Au Trecut Prin Dormitor Ele Ro

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit
Reacția Lui Felix Baumgartner După Ce S A Spus Că S A Despărțit De Mihaela Rădulescu Acum Lucrurile Sunt Foarte Clare O Regină Libertatea

Mihaela radulescu si felix baumgartner s au despartit
Mihaela Radulescu Prima Postare Dupa Ce S A Spus Ca S A Despartit De Felix Baumgartner

Post a Comment for "Mihaela Radulescu Si Felix Baumgartner S Au Despartit"