Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Incendiu Turcia

Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul Turciei a anunţat Agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă AFAD informează Reuters. 1 day agoIncendiile din Turcia au ajuns în Antalia.

Incendiu turcia
825670 1590946476 Londra Berlin Si Copenhaga Proteste Solidare Cu Demonstratiile Din Statele Unite Ale Americii Leaning Tower Of Pisa Leaning Tower Pisa

Avem 2 stiri despre incendiu turcia.

Incendiu turcia

. Din cauză că incendiul se extinde cu rapiditate hotelurile din zonă pline cu turiști sunt amenințate. Incendii de pădure au izbucnit în toată Turcia - flăcările au ajuns în provinciile turistice din Antalia. Cel puțin trei persoane au decedat într-un incendiu masiv în provincia turcă Antalia. Un masiv incendiu forestier activ în sudul Turciei s-a răspândit în oraşul Manavgat după ce flăcările au fost înteţite miercuri de vântul puternic conform primarului localităţii.

Despre aceasta scrie Hurriyet Daily News. Un masiv incendiu forestier s-a răspândit în oraşul Manavgat în sudul Turciei situat la 75 de kilometri est de staţiunea Antalya. Incendiu aproape de stație de carburant De altfel pericolul cauzat de acest incendiu puternic a fost imens pentru că flăcările se îndreptau spre o stație de combustibil de pe autostrada Antalya-Alanya dar forțele de intervenție au reușit să stingă flăcările care o amenințau. Temperatura ajunge peste 40 de grade.

În urma incendiului din Manavgat trei persoane au decedat. Un incendiu izbucnit în secţia de terapie intensivă COVID-19 a unui spital din Gaziantep din sud-estul Turciei a ucis opt persoane a anunţat sâmbătă biroul. 2 days agoTemperaturile ridicate înregistrate în Antalya Turcia au dus la izbucnirea unui incendiu uriaș de vegetație iar pompierii luptă cu flăcările imense pentru a stinge focul. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați.

Stațiuni celebre unde mii de români își fac concediile cuprinse de incendii uriașe VIDEO. 4 hours agoInternational incendiu Turcia. Autorităţile din Turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul potrivit Reuters. CHIȘINĂU 29 iul Sputnik.

Flăcările au fost înteţite miercuri de vântul puternic. Cutremurul de atunci a provocat un incendiu masiv in urma prabusirii unui turn al rafinariei Tupras. 08 martie 2021 2150. 19 hours agoTurcia se confruntă cu incendii de proporții fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la Marea Egee și Marea Mediterană.

Un puternic incendiu. Europa trece prin foc şi apă. Valurile au fost atat de puternice incat au. 2 hours agoPompierii s-au luptat de la sol şi din elicoptere cu un incendiu în care au murit trei persoane în Manavgat la o distanţă de 75 de kilometri est de Antalya.

În plus țara se confruntă cu o căldură anormală. O altă persoană a fost găsită moartă joi în zona Marmaris din Mugla la 290 de kilometri de Manavgat. 10 hours agoÎn Turcia incendiile de vegetație iau amploare pe coastele Mării Egee și în sud în Antalya. 18 pacienţi şi cinci cadre.

2 days agoPericol imens în Turcia. 18 hours agoIncendiul din Turcia a ieșit de sub control. Vâlvătaia s-a extins rapid şi a fost nevoie de intervenție urgentă a autorităților care au ajuns la fața locului cu cinci elicoptere cu apă și alte cinci bombardiere pentru a încerca să stingă focul. Incendiu puternic în România.

Peste 100 de persoane au necesitat evacuare îngrijiri. 2 days agoIncendiu de vegetaţie din sudul Turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul Atenei la poalele Muntelui Penteli. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care se grăbeau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum relatează Reuters. 19 hours agoInternational Turcia.

Canalul Life Shot Telegram publică imagini de pe. Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din Turcia anunță presa localăUn incendiu din orășelul Managwat din provincia Antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențialeToate excursiile în zonele din apropierea orașului Antalya au fost anulate scrie RIA NovostiUn videoclip difuzat de. Un incendiu a izbucnit în provincia Antalya în sudul Turciei un om a murit iar cel puţin 60 au cerut ajutorul medicilor. La fel ca acum s-a produs un tsunami in Marea Marmara.

1 day agoIncendiu în orașul turistic Antalya. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum relatează Reuters. Acest lucru a fost anunțat joi 29 iulie de către Autoritatea Turcă pentru Situații de Urgență AFAD. Citeste acum toate articole despre incendiu turcia pe Digi24ro.

Incendiu la un alt spital din România. 23 de persoane au fost evacuate. Cel puțin trei persoane și-au pierdut viața până acum iar focul pune în pericol chiar și stațiunile turistice mediteraneene. Imagini de coșmar din Turcia.

Acolo erau stocate in jur de 700000 de tone de petrol. Incendiu masiv la Bodrum cea mai exclusivistă stațiune a litoralului turcesc.

Incendiu turcia
Vacanta De Vara 2018 La Mare Pe Litoral In Nisipurile De Aur La Prestige Hotel Aqua Park De 4 Stele Din Bulgaria Hotel Pool Float Pool

Incendiu turcia
G20 Face Apel La Toate țările Lumii

Incendiu turcia
Baie De Sange Sunt 21 De Morţi Si Zeci De Răniţi Movie Posters Movies Poster

Incendiu turcia
Pin On Stiri Din Surse 100 Live News

Incendiu turcia
Adaugă Pin Pe Diverse

Incendiu turcia
Pin Auf Fernweh

Incendiu turcia
Mamaia Plaja Dolores Park Seaside Park

Incendiu turcia
250 De Intrebari Si Raspunsuri Pt Copii Pdf History Culture Celestial Bodies

Post a Comment for "Incendiu Turcia"